BABY

❊ HAPPY BABY 

Wanneer je nèt iets te laat bent met het boeken van een newborn sessie of je het gewoon leuk vindt je kleintje te zien veranderen, is er de baby fotosessie. Prachtige oogjes, gezichtsuitdrukkingen en natuurlijk de kleine details leg ik allemaal vast tijdens deze fotosessie bij jullie thuis of als het mooi weer is op een mooie buiten locatie. Een baby fotosessie is te boeken vanaf 4 weken – 1 jaar.

Waar?

Een baby sessie kan plaats vinden in onze studio of in een mooi natuurgebied in de omgeving Breda. 
 

Hoe gaat de baby sessie in zijn werk?
De sessie plan ik vrijwel altijd in de ochtend. Zo kunnen we vast even rustig kennismaken en zorgen wij er ondertussen voor dat we het mooiste, lichtste plekje in huis of het mooiste plekje in de natuur kunnen vinden om de spullen op te bouwen of wij zorgen ervoor dat de studio al gereed is gemaakt en op een fijne temperatuur is. Wanneer de sessie bij jou thuis plaatsvind is het fijn als jullie er zelf voor zorgen dat het lekker warm is. De spullen die wij meenemen bestaan uit veel leuke props zoals mandjes, dekentjes, sjaaltjes, leuke aankleding van de ruimte en nog veel meer. Om de foto- en/of videosessiezo persoonlijk mogelijk te maken is het leuk als jullie zelf leuke extraatjes zoals mutsjes, sokjes, haarbandjes verzorgen. Wanneer je specifieke wensen hebt, geef het vooral aan zodat we kunnen bekijken wat er mogelijk is, alles voor de mooiste, uniekste foto’s en video! 

Styling

Een baby foto- of video sessie is meestal samen met assistentie en de styling van Arienne Winter. Arienne zorgt ervoor dat alle benodigdheden die er nodig zijn tijdens de sessie klaar staan en zorgt ervoor dat jullie kindje zich op zijn gemak voelt zodat jullie je hier zelf geen zorgen over hoeven te maken. 

Hoe lang duurt een sessie?

Natuurlijk is ieder kindje anders en zijn de onderstaande tijden slechts een indicatie. De een kan namelijk net iets meer de tijd en aandacht nodig hebben dan de ander.
 

Dresscode!
Voor of na het maken van de foto’s van jullie kleintje maak ik altijd graag wat foto’s van de baby met ouders en eventueel broertjes of zusjes samen. Het is belangrijk dat jullie kleding dragen waar jullie jezelf goed in voelen, maar let er wel op dat de kleuren passen bij de puurheid van de baby. Denk bijvoorbeeld aan lichte en zachte kleuren en shirts zonder opdruk. Arienne kan jullie hierbij helpen. 
 

Victor_newborn_fotoshoot_by_Melissa_Scharroo_Capribee_Family_022
Mayson_newborn_sessie_by_Melissa_Scharroo_Capribee_Family_016_01-1024x683
Mayson_newborn_sessie_by_Melissa_Scharroo_Capribee_Family_018_01-1024x683
Mayson_newborn_sessie_by_Melissa_Scharroo_Capribee_Family_034_01-1024x683
Victor_newborn_fotoshoot_by_Melissa_Scharroo_Capribee_Family_008

 Stel een pakket samen dat bij jou past... 


Baby: Standaard ❀

- 60 minuten fotograferen
- Bij jou thuis

- 2 settings + 1 setting met ouders
- Professionele nabewerking van de foto’s
- Je ontvangt alle mooie foto's in hoge resolutie
- De foto's worden binnen 72 uur geleverd 
**


€ 225,00 

Extra mogelijkheden
- Een video

** mits de factuur binnen 48 uur is voldaan 

Baby: mini ❀

- 60 minuten fotograferen
- In mijn studio net buiten Breda

- 2 settings
- Professionele nabewerking van de foto’s
- Je ontvangt alle mooie foto's in hoge resolutie
- De foto's worden binnen 72 uur geleverd 
**


€ 150,00