GEBOORTEFOTOGRAFIE

                  ❊ NEW LIFE 

Het laten vastleggen van je bevalling is vast niet het eerste waar je aan denkt wanneer je in verwachting bent van je kindje. Dit is echter iets dat tegenwoordig veel gebeurd. De bevalling wordt door vrouwen meestal in een roes ervaren, en dit terwijl het zo'n belangrijk moment in jullie leven is. Als partner is het ook meestal lastig om een goede foto te maken, emoties en het bijzondere moment zorgen ervoor dat je er liever bij blijft om je vrouw te steunen dan dat je de camera uit de tas haalt. Laat ik het nou juist enorm speciaal en mooi vinden om een geboorte vast te leggen, op een smaakvolle manier. Problem solved! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Ik heb wel interesse! En nu? 
Zodra je interesse hebt om de geboorte van jullie kindje door mij te laten vastleggen plannen we geheel vrijlblijvend een (telefonisch - FaceTime ) kennismakingsgesprek in. In dit gesprek leren we elkaar beter kennen en vertel ik iets meer over mijn werkwijze. Het is voor mij erg belangrijk dat je jezelf op je gemak voelt als ik er bij ben tijdens de bevalling, een goede klik is dus erg belangrijk. 

De laatste loodjes voor de bevalling
Vanaf de 38e week van je zwangerschap ben ik 24/7 voor jullie bereikbaar. We hebben via de telefoon of Whatsapp in deze periode regelmatig contact zodat ik op de hoogte ben hoe het met je gaat. 

Het is zover! 
Wanneer de weeën zijn begonnen nemen jullie contact met mij op. Tot dat je 4 cm ontsluiting hebt hebben we via contact en zorg ik ervoor dat ik ervoor dat ik vanaf ongeveer 4 cm ontsluiting bij jullie ben. 

Tijdens de bevalling
Een geboorte is een intiem moment waar ik mijzelf graag zo veel mogelijk op de achtergrond begeef en enkel bepaalde momenten bij jullie op de kamer kom en mijzelf hierna weer even terug trek. Nog een extra voordeel: mijn camera maakt geen geluid tijdens het maken van foto's!

Vanaf ongeveer 8 cm ontsluiting blijf ik graag bij jullie om de spannende en emotionele momenten tot de geboorte van jullie kindje vast te leggen. 

Na de geboorte blijf ik nog ongeveer een uurtje bij jullie om de laatste momenten zoals het wegen, meten, voeden, aankleden en de bijzondere eerste momenten samen vast te leggen. 

 

Na de geboorte
Meteen na de geboorte ontvangen jullie van mij 5 - 10 foto's om eventueel te delen op social media en om te gebruiken op het geboortekaartje. 

Wanneer de betaling volledig is voldaan ontvangen jullie van mij binnen 7 dagen** na de geboorte alle mooie foto's. 

Mèxx_geboortefotografie_20180103_by_Meli
Mèxx_geboortefotografie_20180103_by_Meli

 


Geboorte: Spontaan ❀
 

 • 24/7 beschikbaar vanaf week 38

 • Vanaf 4 cm ben ik er bij t/m een uur na
  de geboorte

 • Telefonisch kennismakingsgesprek

 •  Snelle levering: een foto voor
  het geboortekaartje of sociale media?
  Geen probleem! 

 • Professionele nabewerking

 • Je ontvangt alle mooie foto's 

 • De foto's worden binnen 7 dagen na
  de geboorte geleverd **

 • Reiskosten binnen Breda zijn gratis hier buiten geldt het tarief van 0,35 ct per km. 


            950,- exclusief 21% BTW

Woon je in Breda of ben je van plan te bevallen binnen een straal van 10 km binnen Breda?
Je ontvangt in dit geval €100,- korting op de 
totaal prijs.

 

Extra mogelijkheden

Geboortefilm: + € 250,00 - een geboortefilm

* Bij een geboortereportage vraag ik altijd vooraf een aanbetaling van € 300,00.
** mits de factuur binnen 7 dagen is voldaan 

Capribee_straal_geboortefotografie.jpg