Geboortefotografie_Lux_17062019_by_Melissa_Scharroo_Capribee_Family_007-web.jpg

GEBOORTEFOTOGRAFIE

JOUW GEBOORTEVERHAAL IN BEELDEN

HET VASTLEGGEN VAN DE GEBOORTE

Het moment dat jullie kindje geboren wordt is een van de mooiste momenten van je leven. Er gebeurt op het moment van de bevalling zoveel dat het vaak voorkomt dat je niet ieder moment meer kan herinneren. Tijdens de bevalling krijgt de aanstaande papa vaak de taak om een aantal foto's te maken. De emoties en het bijzondere moment zorgen ervoor dat je er als partner liever bij blijft om je geliefde te steunen in plaats van het maken van foto's. Deze taak neem ik met alle liefde van jullie over. Op deze manier kunnen jullie de geboorte op een rustig moment opnieuw beleven door middel van een fotoreportage en/of geboortefilm. 

Mèxx_geboortefotografie_20180103_by_Meli
Mèxx_geboortefotografie_20180103_by_Meli

Wanneer ik je bevalling mag fotograferen ben ik vanaf de 38e week van je zwangerschap dag en nacht voor jullie bereikbaar. Ik zorg ervoor dat ik in deze periode in de buurt ben en zorg ervoor dat ik alleen opdrachten aanneem waar ik eventueel tussenuit kan piepen om jouw bevalling vast te kunnen leggen.

Op het moment dat het zover is mag je het aan mij laten weten, zelfs al is dit in de nacht. Tijdens de bevalling leg ik alle momenten vast vanaf ongeveer 4 cm ontsluiting of vanaf een moment waarop het goed voelt. Ik vertel jullie geboorteverhaal door middel van beelden van de weeën, de geboorte, de eerste ontmoeting tot het wegen en meten, aankleden en de eerste voeding van jullie kindje. In sommige gevallen leg ik ook de eerste ontmoeting tussen de broertjes/zusjes vast. Tijdens het fotograferen zorg ik ervoor dat ik op een discrete wijze aanwezig ben zodat jullie fijn in je eigen bubbel kunnen blijven, ik trek mezelf geregeld even terug. 

Ik heb interesse!

Wanneer je interesse hebt in mij als jullie geboortefotograaf plan ik altijd eerst even een kennismakingsgesprek in via Skype/Facetime of persoonlijk.Ik vind het altijd erg belangrijk dat er een goede klik is, zeker gezien het om een bijzonder en intiem moment in jullie leven gaat. Je mag een mailtje sturen met hierin wat informatie over jouw bevalling en de uitgerekende datum. 
 

Lara_Geboortereportage_06032021_by_Melissa_Scharroo_Capribee_Family_164-web.jpg

Geboortefotografie

Een kennismakingsgesprek

24/7 bereikbaar vanaf week 38
Vanaf ca. 4 cm ben ik er bij
Professionele nabewerking van de foto’s
Je ontvangt alle mooie foto's
De foto’s worden binnen 7 dagen aangeleverd

Reiskosten binnen Breda zijn gratis
 € 1.099,-

Extra opties:

Geboortefilm van +- 2 minuten: €250,-

Reis- en parkeerkosten a € 0,35 per km
Ontmoeting broertjes/zusjes/familie de volgende dag indien mogelijk + €150,-