top of page
Laurel_Manden_Familiefotosessie_by_Melissa_Scharroo_Capribee_Family_066-web_edited.jpg

OVER MIJ

KOM IETS MEER OVER MIJ TE WETEN

HET VERHAAL ACHTER DE FOTOGRAAF

Mijn naam is Melissa Scharroo. Ik ben 26 jaar en woon in een fijn huisje in het bos in Breda, samen met mijn vriend en poes Harry. Mijn hele leven ben ik al in de weer met het vastleggen van momenten. In begin 2017 ben ik naast mijn bedrijf Capribee een tweede onderneming gestart: Capribee Family, gericht op het vastleggen familiemomenten op film en fotografie in mijn zelf ontwikkelde, eigen stijl.

Aletta_Angelo_zwangerschapsfotosessie_by_Melissa_Scharroo_Capribee_Family_090-HQ.jpg

MIJN VERHAAL

Al zo lang ik mijzelf kan herinneren ben ik bezig met het maken van beelden. Als klein meisje nam ik naar iedere gelegenheid mijn wegwerpcameraatje mee. Toen ik 11 jaar was belandde ik plotseling in een rolstoelen begon ik het fotograferen en filmen langzaamaan te zien als een uitlaadklep. Wonder boven wonder is het mij na bijna 7 zware jaren gelukt om weer op de been te komen. Sinds die tijd heb ik niet stilgezeten en in 2012 mijn eigen bedrijf Capribee opgericht. Capribee is gericht op fotoshoots, clip shoots, het vastleggen van tours, shows, festivals en andere belangrijke momenten in het leven van bands en artiesten maar ook werk ik samen met grote bedrijven en events. In de periode van 2012 tot op heden heb ik hele mooie samenwerkingen mogen aangaan met zowel grote artiesten als opkomend talent. In begin 2017 ben ik naast Capribee gestart met een nieuwe kant van fotografie en film, Capribee Family. Deze momenten zijn vaak zo uniek en intiem waardoor ik mijzelf hier helemaal in thuis voel. 

DE BEDRIJFSNAAM

Bij een bedrijf hoort een naam. Dat is iets wat altijd door mijn hoofd schoot toen ik pas startte met mijn bedrijf onder mijn eigen naam. Het aller professioneelste was het naar mijn idee om een echte bedrijfsnaam te hebben. Als ik dat dan zou doen moest het wel bij mijzelf passen, vond ik. Met een pen en notitieboekje voor mijn neus schreef ik alles wat in me opkwam op, al streepte ik voornamelijk alles weer snel door. In een tijd als deze waarin iedereen zijn of haar kindje een naam geeft met een mooie betekenis begon ik mezelf af te vragen wat de betekenis van mijn naam zou zijn. Het duurde dan ook niet lang of ik schoof mijn notitieboek aan de kant en was aan het googelen geslagen; ‘’Betekenis naam Melissa’’.De allereerste hit op Google bracht mij meteen bij het antwoord. ‘’Honingbij’’ stond er  ontdekte dat mijn naam honingbij betekent. Dat klinkt wel als iets waar ik iets mee kan.. Het staat dicht bij mezelf en klinkt nog eens lekker, zeker in het engels; ‘’bee’’. Toch een goede beslissing dus om te gaan voor iets dat dichtbij mij staat. Daar kwam het notitieblok weer: honingbij, bij, bijhoning, melbee, honey bee, bee. Daar kwam mijn geboortedatum (17.01.1995) kwam erbij… Mijn sterrenbeeld is een steenbok; capricorn, corncapri, steenbok, capri. Deze twee namen gecombineerd Capri (steenbok / capricorn) + Bee (honing bij / honey bee) = C A P R I B E E.

TESTIMONIALS

SYLVIE & BJORN

''Wij zijn op vrijdag 11 december 2020 getrouwd. Op de dag zelf gaf Melissa ons een klein beetje sturing, maar liet ook veel aan het moment over. Hierdoor hebben we ontzettend mooie, authentieke en spontane foto’s gekregen. We hebben de prachtig nagewerkte foto’s ook ontzettend vlug ontvangen. We zijn echt heel erg blij met de resultaten en laten de foto’s aan iedereen zien die het maar wil zien! Zo trots zijn we.

Ik raad Capribee van harte aan.

Je krijgt er geen spijt van!''

Silvie_Bjorn_Trouwfotografie_by_Melissa_Scharroo_Capribee_Family_144-HQ.jpg
bottom of page