top of page
Lisanne_Christiaan_Zwangerschapsfotosessie_09042021_by_Melissa_Scharroo_Capribee_Family_01

PORTFOLIO

EEN GREEP UIT MIJN WERK

EIGEN STIJL

In de loop der jaren heb ik mijn geheel eigen stijl van fotograferen en filmen ontwikkeld. Ik omschrijf mijn werk altijd als een combinatie van authentiek met een natuurlijke en warme sfeer. 

Tijdens een sessie vind ik het belangrijk om rekening te houden met kleuren
(denk aan de kleding die je draagt) en een locatie zodat er een mooie sfeer ontstaat. Buiten foto- en filmsessies doe ik om deze reden graag tijdens het golden hour (zonsopkomst of zonsondergang). 

Daarnaast vind ik het allerbelangrijkste dat je jezelf op je gemak voelt tijdens een sessie. 

ENGAGEMENT / LIEFDE

De liefde tussen twee personen is het mooiste dat er is om vast te leggen. Tijdens deze fotosessie ga ik op zoek naar jullie connectie, hoe jullie op elkaar zijn ingespeeld, jullie gekke kanten maar met name de liefde die jullie voor elkaar voelen.

Celia_en_Gijs_loveshoot_by_Melissa_Scharroo_Capribee_Family_171-HQ.jpg
Eefje_en_Giovan_Bruiloft_29052021_by_Melissa_Scharroo_Capribee_Family_139-HQ.jpg

Trouwfotografie & trouwfilm

De grote dag is daar... De dag waarop jullie in het huwelijksbootje stappen. De voorbereidingen, het aantrekken van de trouwjurk, jullie geliefden die vol smart op staan te wachten, het moment van de kus en alle momenten hier tussenin zijn zo waardevol om terug te kunnen zien. Zowel de fotografie als film verzorg ik met liefde voor jullie. 

ZWANGERSCHAP

Je zwangerschap is een hele bijzondere periode in je leven die er bijna om vraagt om vastgelegd te worden. Een sessie plan ik altijd in tussen de 33 en 36 weken. De zwangerschapsfotosessie kan zowel buiten in een mooi natuurgebied plaats vinden als bij jou thuis. De fotosessies binnen kunnen plaats vinden op een tijd in overleg maar de buiten fotosessies doe ik vrijwel altijd tijdens het 'golden hour'aan het begin of eind van de dag.

Mischa_Yannick_zwangerschapsfotosessie_by_Melissa_Scharroo_Capribee_Family_052-HQ.jpg
Noa_newborn-fotosessie_20012021_2021_by_Melissa_Scharroo_Capribee_Family_076-web.jpg

BABY (NEWBORN LIFESTYLE)

Tijdens lifestyle foto- of videosessie kom ik bij jullie thuis en leg ik jouw kersverse gezin vast zoals jullie ècht zijn. Dit kan zijn het voeden, knuffelen, in bad doen van jullie pasgeboren kindje en alles wat daarbij hoort. Ongedwongen maar semi-geposeerde foto's zijn mijn favoriet! Subtiel probeer ik jullie tijdens de fotosessie te sturen zodat we de meest waardevolle foto's kunnen maken. 

Thijs_Cakesmashfotosessie_28022021_by_Melissa_Scharroo_Capribee_Family_101-web.jpg

CAKESMASH

Het moment dat je kleine frummel ineens heel groot lijkt is aangebroken... 1 jaar. Alle tijden en herinneringen aan deze dag van een jaar geleden komen allemaal weer even terug. Het was het moment dat jullie leven compleet veranderde door de komst van jullie kindje. Wat een mijlpaal! Yay! De eerste verjaardag van een kindje vier ik altijd met een cakemash fotosessie! Je leest het goed: taart gooien! (en stiekem natuurlijk zelf wat mee-eten)

Familieshoot en gezinsshoot

Ongedwongen maar semi-geposeerde foto's zijn mijn favoriet! Subtiel probeer ik jullie tijdens de fotosessie te sturen zodat we de meest waardevolle foto's kunnen maken. Wanneer ik jullie familie kan laten stralen zonder dat jullie er over nadenken dat ik er met een camera bij sta, is het voor mij een geslaagde fotosessie! Een familie fotoshoot moet jullie als familie kunnen laten zien zoals jullie zijn, zonder al teveel gedoe met een natuurlijke touch. 
 

Familie_van_Veldhuizen_by_Melissa_Scharroo_Capribee_Family_193-HQ.jpg
Sophie_en_Auguste_kerst_mini_shoots_by_Melissa_Scharroo_Capribee.jpg

SPECIAL: Kerst fotoshoot

Inmiddels is 2021 alweer het 4e jaar waarin ik kerst mini shoots organiseer. Het is ieder jaar een onwijs succes en vorig jaar kwam zelfs RTL Nieuws langs om hier een item over te maken, TOF!

Na onwijs veel aanvragen de afgelopen maanden zijn de kerstshoots eindelijk weer te boeken. Let op: vol = vol! 

CADEAUBON

Met veel aandacht en zorg maak ik graag een cadeaubon voor je geliefde, vriend of vriendin of familielid.

Een cadeaubon ontvang je altijd in een glazen cadeaukistje op een bedje van mos. Helemaal in de stijl van mijn fotografie. Je kunt de cadeaubon inwisselen binnen 1 jaar na uitgifte. De kosten van de cadeaubon zijn €5,- exclusief eventuele verzendkosten. 

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

bottom of page