De kerst fotosessies van 2021

Eindelijk weer te boeken, yay!


Hoewel het nog ver weg lijkt kijk ik er stiekem toch al naar uit. De warmte, lichtjes, gezelligheid, het (als het goed is…) koude weer. De tijd waarin we zo graag samen zijn met onze geliefden en we vaak mogen genieten van het allerlekkerste eten. Gelukkig ben ik niet de enige die nu al een beetje uitkijkt naar deze tijd van het jaar. De afgelopen maanden heb ik namelijk onwijs veel vragen ontvangen over de kerst fotosessies van dit jaar, wanneer je kunt boeken en of ze überhaupt doorgaan. Het antwoord op die laatste vraag is natuurlijk: Ja!


Inmiddels wordt 2021 het 4e jaar waarin ik kerst fotosessies organiseer. Van 1 kerst fotosessie in 2017 naar vorig jaar 5 dagen mèt als kerst op de taart dat het RTL Nieuws een item over de kerstshoots kwam maken (bekijk ‘m hier nog even terug!) Het is het allerleukste om te zien dat er steeds weer nieuwe gezinnen maar ook gezinsleden bij komen. Voor een aantal van jullie is het zelfs al een jaarlijkse traditie aan het worden. Je begrijpt vast dat ik dankzij jullie enthousiasme nóg meer zin heb om mezelf helemaal onder te dompelen in de kerst sfeer.


Daar komt ‘ie dan! De data voor dit jaar zijn:


Zondag 7 november

Zondag 14 november

Zaterdag 20 november

Zaterdag 27 november

Zaterdag 11 decemberWAAR?

Op een hele gave locatie in Breda. Een week voor de fotosessie ontvang je een mail met alle informatie over de fotosessie + het adres van de locatie.


ZIJN DE FOTOSESSIES CORONA-PROOF?

Ik doe mijn uiterste best om ervoor te zorgen dat de gehele setting na iedere fotosessie wordt schoongemaakt. Daarnaast is het van belang om je aan de 1,5 meter maatregel te houden, niet naar de fotosessie te komen als je klachten hebt en stipt op tijd te zijn om de doorstroom te bevorderen.


VOOR WIE?

Tijdens de kerstshoot is iedereen welkom: gezinnen (let op: maximaal een gezin per fotosessie), zwangeren, stelletjes voor een liefdevolle foto samen, kindjes alleen, baby'tjes maar als je graag een mooie foto van jezelf zou willen ben je ook meer dan welkom.HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

Ik wil je vriendelijk vragen om stipt op tijd aanwezig te zijn voor de fotosessie. Dit om ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk contact is om er zeker van te zijn dat de fotosessies niet uitlopen.


Iedere fotosessie duurt een kwartier. Wanneer je een groter pakket boekt duurt de fotosessie een half uur.


Na de fotosessie mag je de betaling contant voldoen of ontvang je aan het eind van de dag een betaalverzoek. Wanneer de betaling is voldaan ontvang je binnen 48 uur een selectie van de mooiste foto's met een watermerk. Uit deze foto's kun je een selectie van jouw favorieten maken. Bij bestellen kan eventueel voor €15,- per foto.


DE PAKKETTEN & TARIEVEN:

Het lijkt mij heel leuk dat iedereen een kerst shoot als deze kan gaan doen, daarom bied ik de kerst shoot aan voor de speciale prijs van € 99,00 inclusief 5 foto's in hoge kwaliteit.


Beijk onder de slideshow voor een aantal sfeerbeelden + een video optie van vorig jaar. Binnenkort deel ik meer foto's welke gemaakt zijn op de nieuwe, unieke locatie.


KLEDINGADVIES

Kleding is een belangrijk onderdeel van de fotosessies. Hoe mooier het kledingstuk en de kleuren hiervan, hoe magischer de foto. Ga je liever zelf op zoek naar de mooiste kleding? Bekijk dan even de tips op de Pinterest pagina! Binnenkort deel ik een aantal kledingtips via mijn Instagram pagina.Vol is vol

Er zijn slechts beperkte plekken beschikbaar voor deze dagen, vol is vol!


Let op: de kerst mini shoots zijn uitsluitend te reserveren op bovenstaande data. Wanneer je de fotosessie op een andere dag boekt kan ik je reservering helaas niet in behandeling nemen.


NO. 1

15 minuten fotografie

Een unieke locatie in Breda

Een tot in de puntjes gestylde kerst setting

Professionele nabewerking van de foto’s

De foto’s worden binnen 48 uur aangeleverd **

Je ontvangt 5 foto’s in hoge resolutie

Aantal personen: maximaal 1 gezin


€99,-


NO. 2

30 minuten fotografie en film

Rustig de tijd om te wennen op de locatie

Een unieke locatie in Breda

Een tot in de puntjes gestylde kerst setting

Professionele nabewerking van de foto’s

De foto’s worden binnen 48 uur aangeleverd **

Je ontvangt 5 foto’s en een film van circa 30 seconden in hoge resolutie

Aantal personen: maximaal 1 gezin


€198,-


NO. 3

30 minuten fotografie

Rustig de tijd om te wennen op de locatie

Een unieke locatie in Breda

Een tot in de puntjes gestylde kerst setting

Professionele nabewerking van de foto’s

De foto’s worden binnen 48 uur aangeleverd **

Je ontvangt 10 foto’s

Aantal personen: maximaal 1 gezin


€198,-Extra’s:

Snellere levering (next day: +€75,-)

Het bijbestellen van extra foto’s kan voor €15,- per foto

Hopelijk tot bij de kerst fotosessies! Veel liefs, Melissa Scharroo


0 weergaven0 opmerkingen