IN VERWACHTING

Je zwangerschap is een hele bijzondere periode in je leven die er bijna om vraagt om vastgelegd te worden. Een zwangerschapssessie plan ik altijd wanneer je tussen de 33 en 36 weken in verwachting bent, op dit moment is je buik op haar volst en mooist. Wanneer de sessie na 36 weken gepland wordt kost het vaak nèt iets meer energie om een fotosessie te doen, mocht je last minute beslissen om het toch te doen, kunnen we hier uiteraard altijd iets op verzinnen. Het is voor mij is het allerbelangrijkste dat je jezelf prettig voelt tijdens het maken van de foto’s!


De zwangerschapsfotosessie kan zowel buiten in een mooi natuurgebied plaats vinden als bij jou thuis. De fotosessies binnen kunnen plaats vinden op een tijd in overleg maar de buiten fotosessies doe ik vrijwel altijd tijdens het 'golden hour' aan het begin of eind van de dag. De tijden hiervan verschillen per dag. In de zomer komt de zon vroeg op en gaat ze laat onder en in de winter is de zonsopkomst vaak iets later en de zonsondergang rond het eind van de middag. Dit specifieke tijdstip voor sfeervolle, warme beelden die helemaal bij mijn zelfontwikkelde stijl van fotograferen passen. 
 

Tips voor de zwangerschapsfotoshoot
1: Wil je graag een mooie blote buik foto? Draag een uur voorafgaand aan de fotosessie geen strakke

    kleding zoals een broek of panty. Strakke kleding laat altijd striemen achter waardoor een

    ‘blote buik foto’ er net minder mooi uit zal zien
 

2: Draag kleding waar je jezelf op je allermooist voelt, dit zorgt ervoor dat je straalt! Als het je leuk lijkt kun je op
     mijn Pinterest pagina wat kleding- en kleurinspiratie op doen.

Doen:
Neutrale, natuurlijke en lichte kleuren (beige, gebroken wit, bruin, oud roze, oker, camel, jadegroen, dofrood, terrakleur etc.) en mooie wijde, dansende jurken, een trui of blouse met een mooie structuur en stoffen broeken komen altijd het allermooiste uit op de foto. Dit zorgt voor een dromerig geheel dat perfect past bij mijn warme stijl van fotograferen. Als je vragen hebt of hier niet helemaal uit komt, dan help ik je graag. Je mag natuurlijk ook altijd een aantal foto’s naar mij doorsturen wanneer je twijfelt over een kledingstuk. 

Liever niet: 
Felle kleuren (kleding met logo’s, grote, drukke prints) 

Hoe gaat een fotosessie in zijn werk? 

Voor
Wanneer je een fotosessie bij mij boekt via de website of door mij een mailtje te sturen staat de fotosessie, nadat je via

e-mail een bevestiging hebt ontvangen, vast. Na je boeking neem ik contact met je op om jouw voorkeur voor een locatie en verdere wensen af te stemmen. Een aantal dagen voorafgaand aan de fotosessie hebben we even contact om te bespreken of het weer goed genoeg is. Ik wil altijd voor het mooiste resultaat gaan waardoor ik de fotosessie bij regen in overleg verzet naar een ander moment. 

Tijdens

Tijdens de fotosessie vind ik het belangrijk dat jij, je partner en kindjes je helemaal op jullie gemak voelen. Een fotosessie lijkt altijd wat ongemakkelijk maar ik doe mijn uiterste best om jullie jezelf te laten zijn, plezier te maken en de onbevangen momenten zo mooi mogelijk vast te leggen zodat ik met deze beelden jullie persoonlijke verhaal kan laten zien. 

Na
Na afloop van de fotosessie ontvang je van mij een factuur met hierbij een direct betaalverzoekje. Wanneer de betaling is voldaan ontvang je van mij binnen drie dagen de link naar jouw persoonlijke gallery met een ruime selectie aan nabewerkte foto's. Je kunt hier een favorieten lijst maken en je foto's meteen downloaden en extra foto's bijbestellen.

Andjemie_Zwangerschapsfotosessie_by_Melissa_Scharroo_Capribee_Family_117-HQ.jpg

NO. 1

1 uur fotografie
Een prachtige locatie in de natuur
Alle samenstellingen zijn mogelijk
Professionele nabewerking van de foto’s
De foto’s worden binnen een week aangeleverd **
Je ontvangt 15 foto’s in hoge resolutie
Maximaal 1 gezin.€ 295,-

Fotosessie in het weekend: + €35,-
Meer dan een gezin? +€20,- p.p.
Reiskosten buiten Breda €0,35 per km
Het bijbestellen van extra foto’s kan voor €15,- per foto


** mits de betaling binnen dit termijn is voldaan


De foto's die ik tijdens een fotosessie maak gebruik ik graag voor mijn portfolio om (nieuwe
klanten een impressie te geven van mijn werk. Wil je dit liever niet? Geef het even aan voor de foto of video sessie.

NO. 2

1 - 2 uur fotografie

Een prachtige locatie in de natuur

Alle samenstellingen zijn mogelijk

Professionele nabewerking van de foto’s

Een fotoboekje

De foto’s worden binnen een week aangeleverd **

Je ontvangt 25 foto’s in hoge resolutie

Maximaal 1 gezin. 

 


€ 415-

Mischa_Yannick_zwangerschapsfotosessie_by_Melissa_Scharroo_Capribee_Family_048-HQ.jpg
Mischa_Yannick_zwangerschapsfotosessie_by_Melissa_Scharroo_Capribee_Family_052-HQ.jpg

ZWANGERSCHAPSFOTOSESSIE

IN VERWACHTING